Bezienswaardigheden Amerika

Als u op vakantie gaat naar Amerika zijn er toch wel enkele bezienswaardigheden die u niet mag missen! Komt u tijdens uw trip in New York? Reserveer dan zeker een hele dag om te genieten in Central Park. Dit park is zo immens groot dat u zich hier een hele dag kunt vermaken. Ook is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan Ground Zero, de locatie van de voormalige Twin Towers. Deze plaats is zo indrukwekkend dat u die zeker niet over mag slaan. En als u dan toch in New York bent, vergeet niet om richting Times Square te lopen!

Las Vegas

Las Vegas is de place to be in Amerika. Zeker de moeite waard!Als u de tijd heeft, breng dan zeker eens een bezoek aan Las Vegas. Deze stad is over de hele wereld bekend (en berucht) om haar uitgaansleven en de vele casino’s. Alleen de vele lampen maken een nachtelijk bezoek aan deze woestijnstad al verplicht, want zoiets indrukwekkends komt u niet vaak meer tegen!

Grand Canyon

De Grand Canyon in Amerika is een fantastisch stuk natuur.Bent u avontuurlijk ingesteld en bent u in de omgeving van Arizona? Bezoek dan zeker eens de Grand Canyon. Deze diepe kloof die in de loop van miljoenen jaren is uitgesleten door het water is zeker de moeite van het bezoeken waard, want dit uitzicht vindt u nergens anders ter wereld. Leuk weetje: er wonen nog steeds indianen in de wanden van de Grand Canyon.

Disney World

Houdt u van atractieparken? Dan is Disney World in Amerika zeker de moeite waard. Iedereen die van de Disneyfiguren houdt moet zeker eens naar Disney World in Florida gaan. Dit themapark kan zelfs na een bezoek van meerdere dagen nog verassen. Zeker leuk voor de kinderen! Overigens: Disneyland Parijs valt in het niet bij de grootte van dit park. En als u dan toch in de buurt van Orlando bent, ruim dan zeker ook een dagje vrij in uw agenda voor een bezoek aan Sea World. Hier kunt u genieten van prachtige shows van dolfijnen en orka’s, en uiteraard is er naast de shows nog veel meer te doen in dit prachtige park.

Overige bezienswaardigheden

Amerika is zo groot dat het ontelbare bezienswaardigheden telt, van het Diepe Zuiden van Amerika tot aan New York. Wij raden dan ook aan om altijd een gids in te schakelen of langs een VVV te gaan in de plaats waar u op vakantie gaat. Op deze wijze weet u zeker dat u niets mist!