Sleep park fly Schiphol: 4 redenen om het wel te doen

Sleep park fly Schiphol: 4 redenen om het wel te doen

Als u geregeld vliegt, dan kent u het concept waarschijnlijk wel: sleep park fly Schiphol. U vertrekt de dag van tevoren al richting Schiphol. Parkeert daar uw auto en blijft in een hotel overnachten, zodat u zeker weet dat u de volgende dag op tijd voor uw vlucht bent. Ideaal wanneer u een hele vroege vlucht heeft, of bijvoorbeeld helemaal uit het oosten van het land moet komen.
Vaak zult u verschillende opties afweging per vlucht die u maakt. U zou bijvoorbeeld ook met het openbaar vervoer naar Schiphol kunnen, of met de taxi. Bij beide opties hoeft u zich geen zorgen te maken om de auto, maar ze hebben ook nadelen. Het openbaar vervoer is bijzonder onbetrouwbaar en oncomfortabel. Te laten komen voor uw vlucht en in dat proces rugklachten oplopen omdat u niet kon zitten in de trein is dus een realistisch scenario. De taxi verhelpt dat, maar daar betaalt u ook voor. De taxirit is al bijna even duur als de rest van uw vakantie.
De beste optie is in de meeste gevallen dus gewoon om de auto te pakken. Parkeren op Schiphol is bovendien erg gemakkelijk, dus in termen van comfort en gemak is de auto ideaal. Parkeren op Schiphol zelf is echter ook erg duur, waardoor die taxirit toch weer aantrekkelijker lijkt. De truc is echter om niet op Schiphol zelf te parkeren. Veel slimmer is om gebruik te maken van sleep park fly Schiphol. Het concept is simpel: u overnacht in een hotel bij Schiphol, de nacht voor uw vlucht. De volgende dag wordt u met een pendelbusje naar de juiste terminal gebracht, terwijl uw auto geparkeerd blijft bij uw hotel. Bij terugkomst van uw vakantie wordt u ook weer terug vervoerd naar uw hotel, waar uw auto keurig op u staat te wachten. Simpel, niet duur en bijzonder comfortabel.
Welk hotel is dan het beste voor u? Dat kunt u te weten komen op één van de prijsvergelijkingssites voor deze service (ja, ook daar zijn prijsvergelijkingssites voor!). Zelf heb ik een hele positieve ervaring met 247parkerenschiphol.nl. Mocht u binnenkort gaan vliegen, dan zou ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze site.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *